zaterdag 1 december 2012

Sinterklaas belde aan ...

We vieren Sinterklaas een beetje anders dit jaar. Onze jongste krijgt nog kadootjes, maar met de groten (en de jongste uiteraard ook!) gaan we volgend weekend lekker uit eten.
Toch kreeg ik gisteren onverwacht een pakketje van 'Sinterklaas' via de post. Ingepakt in prachtig Sintpapier.

Toen ik het opende vond ik dit:Het is een kadootje van mijn zus die bijna 300 km bij ons vandaan woont. Eigenlijk ben ik zelf degene die steeds verder weg is gaan wonen ...

Mijn zus is enorm creatief. Zij heeft mij toen ik vier was breien geleerd. En goed, want ik doe het nog steeds met heel veel plezier. Ze verdient ook wel een beetje aandacht voor haar eigen website hier. Ze doet veel aan machineborduren en naaien en dat doet ze prachtig. Kijk maar eens op haar website: www.itsmine.iland.nl (klik). En de opbrengst, die gaat naar een goed doel.

Bovenstaand doosje heeft ze zelf geborduurd, op (balsa)hout. Het was een doosje dat we op vakantie gekregen hadden in het Landal park met koffie en thee erin. Ik had het haar al eens gegeven met de vraag of ze er wat mee kon. De roos was mijn keuze, want dat past mooi bij de rozen op onze slaapkamer.

Hieronder een paar foto's hoe ze het gemaakt heeft:

Ik vind het knap werk dat ze gemaakt heeft!! En ben er heel blij mee dat ik dit via Sinterklaas heb gekregen. En de lapjes, die zien jullie in januari ofzo nog wel weer langs komen. Ik heb er wel een plannetje mee, maar weet nog niet precies hoe of wat.

Hieronder nog een kleine impressie van werkstukken van mijn zus. Echt even kijken hoor op haar website www.itsmine.iland.nl (klik).

De afgelopen dagen ben ik zelf een beetje uit de running geweest. Daardoor ook niet veel geknutseld. Maar heb wel Pinterest ontdekt. Schoorvoetend, snap nog niet alles, maar het begin is er:   

Follow Me on Pinterest

En mijn webshop is nu ook op facebook: https://www.facebook.com/littlethings.eigensite.nl

5 opmerkingen:

 1. Wat een prachtig doosje; heel bijzonder om direct op hout te borduren. Je zus heeft echt 2 rechter handen! Ik ben benieuwd wat je met de stofjes van plan bent.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Letty1/12/12

  Wat een leuk cadeau en wat een creatieve zus heb je! Ik ontdekte deze week ook Pinterest, werd er op gewezen door een mede-deelnemer aan de beurs Creatief Oldambt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat apart zo op hout!Een creatieve zus heb jij!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. oh wauw, dat is wel een verrassing zo voor Sinterklaas !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo'n leuke verrassing voor sinterklaas, dat is pas tof! En zo te zien zijn jullie een creatieve familie. Ik ga zeker eens op haar linkje kijken, na jouw foto's te zien!
  Groetjes,rita.

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk als je een reactie geeft!