maandag 22 december 2014

Opdracht en Kerst

In mijn vorige blog schreef ik over een eervolle opdracht die ik had gekregen. Toen kon ik er nog niet veel over vertellen, maar de bruiloft is voorbij en nu kan ik het vertellen.

Een kameraad van onze jongens ging trouwen. Deze jongen is bij ons kind aan huis en hij vroeg of ik de ringen wilde dragen en geven op het gemeentehuis. En de volgende vraag was of ik dan een ringkussentje voor het bruidspaar wilde maken.

Het is deze geworden. In overleg met het bruidspaar.
Als cadeautje wilden ze graag een envelop met inhoud, daar maakte ik de volgende hanger bij, waar binnenkort nog een aanvulling op komt.
We kunnen met elkaar allemaal terugkijken op een hele mooie dag!

Voor de kerst maakte ik nog een aantal kransen. Omwikkeld met Fluffy garen. De grijze is naar mijn zus gegaan, uiteindelijk zonder het klokje.
De laatste heb ik dit weekend nog gemaakt voor in onze eigen kamer. Ik gebruikte een sneeuwvlok uit een kerstversiering van vorig jaar en wikkelde satijn lint om de krans. 
Nu ga ik eerst van de rust genieten. Momenteel geen opdrachten en geen grote plannen. Lekker doen waar ik zin in heb en vooral niet waar ik geen zin in heb.


6 opmerkingen:

 1. Have a Merry Christmas !!!
  Anna

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijne kerstdagen! Je kussentje voor de ringen is echt prachtig! Maar ook je kaartje was apart, maar heel toepasselijk. En je kransen zijn echt supermooi!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig kussentje Yvonne en hele mooie kransen.

  Groetjes en hele fijne feestdagen.
  Lenie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi zeg, dat ringenkussentje. Je hebt goede ideeën.
  Fijne kerstdagen nog en een creatief 2015.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. شركة امست للتنظيف افضل شركة لتنظيف المنازل والشقق والفللوالبيوت والمجالس والكنب والمفروشات والخزانات بالقطيف والمنطقة الشرقية لديها عمالة مدربة وخصومات هائلة طما توفر خدمات مكافحة الحشرات ورش المبيدات بالقطيف باسعار رخيصة ومناسبة وخصومات هائلة

  شركة امست للتنظيف
  امست للنظافة القطيف
  شركة امست لمكافحة الحشرات
  شركة امست لرش المبيدات

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk als je een reactie geeft!