maandag 6 april 2015

Eindelijk weer eens!

Het is al weer veel te lang geleden dat ik een blogje schreef.
Door drukte in de webshop met veel opdrachten, het gezin dat veel aandacht vraagt, mijn werk buitenshuis ...

Stil gezeten heb ik niet, ook niet wat betreft het handwerken.

De sieraden van de vorige keer leverden een leuke vraag op van een schoondochter naar aanleiding van een tip van mijn zus. Het leek me eerst niet zo'n goed idee, maar het effect is geweldig!
De Cassiopeia-ketting op een t-shirt.
Ik denk dat er nog wel meer gaan volgen voor in de webshop.Ook maakte ik een aantal kraampakketjes omdat één van de kameraden van onze jongens een dochtertje heeft gekregen.
We wisten niet wat het zou worden, dus maakte ik drie pakketjes. Uiteindelijk is de roze naar de trotse ouders gegaan.Er zaten leuke projectjes in. Een sokkenwaszakje, want ik wist dat de moeder vaak haar eigen sokken kwijt is in de was, dus met die kleine sokjes zeker handig. Ook een knisperdoekje van het breiwerk van een paar blogjes eerder. En de All Stars paste ik aan en het werden nu Nikies. Een lief zeepje en een babybungel maakten het pakketje helemaal af.En ook de sprei voor onze jongste groeide al weer een aantal rijen blokken verder. Intussen zitten er nog twee rijen meer aan, maar daar heb ik nog geen foto van. Ik heb hem beloofd dat hij eind van dit jaar helemaal klaar is en zoals u het nu lijkt gaat dat zeker lukken! Drie kwart is nu klaar.

17 opmerkingen:

 1. Wat een leuk pakket!
  Het t-shirt is chique geworden door het haaksel, heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig t-shirt zo zeg en wat een leuk kraampakket en de sprei
  is echt schitterend.

  Groetjes Lenie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Anoniem11/4/15

  Wat een mooi kraampakketje heb je gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. satijn linten bruiloft, linten kopen bij de lintjes winkel van Nederland en België. Goedkoop lint kopen? Showroom in Nijkerk voor linten, tule and organza.

  BeantwoordenVerwijderen

 5. شركة المثالية للتنظيف الشركة الرائدة لجميع خدمات التنظيف بالمنطقة الشرقية - خبراء النظافة الشاملة - خبرة 23 عاما تستطيعون من خلال المثالية للتنظيف الحصول علي افضل خدمات التنظيف ومكافحة الحشرات للمنازل والشقق والفلل والمجالس والمفروشات بجميع مدن ومحافظات المنطقة الشرقية بالمملكة العربية السعودية فتقدم شركة المثالية للنظافة كل ما ليديها من امكانيات وخبرات لخدمة عملائها فهي حقا افضل شركة تنظيف بالمملكة وتوفر لعملاها الخدمات بجميع المحافظات فتوفر

  شركة المثالية للتنظيف بالدمام
  شركة المثالية للتنظيف بالخبر

  شركة المثالية للتنظيف بالقطيف
  شركة المثالية للتنظيف بالجبيل
  شركة المثالية للتنظيف بالاحساء

  وتستطيعون ايضا الحصول علي تنظيف شاملة مع التعقيم والتلميع وابادة الحشراتبجودة ودقة مثالية واسعار رخيصة مع شركة تنظيف منازل بالاحساء المتخصصة في خدمة عملائها بالاحساء علي اكمل وجة

  شركة تنظيف منازل بالاحساء
  شركة تنظيف بالاحساء

  شركة المثالية للتنظيف بالاحساء

  تواصلوا معنا لمعرفة اسعار المثالية للتنظيف بالمنطقة الشرقية وخدماتها المتميزة

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nice Blog, thank you so much for sharing this blog with us. Visit for
  audio engineering courses

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk als je een reactie geeft!