zondag 12 februari 2012

Nieuw project


Het heeft even geduurd, maar ik ben weer met wat nieuws begonnen. Dit keer niet iets wat snel klaar zal zijn. Vermoedelijk zullen er meerdere dingen tussendoor komen, want ik ben niet zo'n ster in het maken van  één ding tegelijk. Daarvoor zit ik vaak te vol met ideeën.


Ik ben begonnen met een jurkje/tuniek voor mijzelf. Bovenaan moet een noors motief komen, ingebreid. Kijken of me dat gaat lukken ...Verder zijn we afgelopen week heel druk geweest met het afronden van onze slaapkamer. Die hebben we helemaal opgeknapt: nieuw plafond (oud huis, zat nog zachtboard in ...), wanden sauzen, kozijnen schilderen, laminaatvloer leggen.
Tot nu toe heb ik alleen af en toe wat hand en span diensten verleend en heeft mijn man het werk gedaan (met af en toe hulp van één van onze zoons). Maar nu het op inrichten aankomt, draag ik mijn steentje weer bij. Ik zal er ook nog wel wat leuke dingetjes voor gaan maken. Wordt vervolgd....

3 opmerkingen:

 1. Tggg, je bent al weer verder als ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Anoniem12/2/12

  Wat een prachtige kleur wol, heel erg mooi! Dit wordt vast een prachtige tuniek! Wat heerlijk dat jullie zo lekker aan het werk zijn in de slaapkamer, wat zul je genieten als het straks klaar is....!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. O wat een leuk idee! Echt super! =)

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk als je een reactie geeft!