dinsdag 17 april 2012

Blokken

Een blogje over een project van mijn zus.Deze leuke puzzelblokken heeft ze zelf gemaakt. Een heel werk, zoals achteraf zou blijken. Het meeste is met de hand in elkaar genaaid.

Eerst alle lapjes knippen, borduren
Dan schuimrubberblokjes op maat makenEn vervolgens alles met de hand in elkaar naaien.Een hoop werk, maar een prachtig resultaat!Belangstelling? Het is te koop voor € 32,50. De opbrengst gaat naar een goed doel.
Benieuwd naar meer werk van haar? Kijk eens op: www.itsmine.iland.nl


Zelf zit ik nog steeds elke dag vol verwachting bij de brievenbus te wachten op mijn bolletjes breigaren uit Duitsland. De bolletjes waar ik in dit blogje (klik) over schreef. Na veel zoeken gevonden bij een webwinkel in Duitsland. Het is afgelopen donderdag verzonden, dus ik verwacht het nu elk moment. Zou mooi zijn om weer verder te kunnen met mijn vestje, want het is bedoeld voor een feestje op 28 april a.s. ....4 opmerkingen:

 1. Wat een geweldig project van je zus, ik heb met verbazing zitten kijken hoe vernuftig dit allemaal in elkaar zit. Ja, dat is een heel werk, dat geloof ik meteen. Maar ook wel heel leuk om te doen!
  Ik hoop voor je dat vandaag je bolletjes binnenkomen.. Wat kun je daar toch op zitten wachten hè.. Zeker als je een deadline hebt! Ik ben benieuwd wat voor bolletjes het zijn...

  Fijne dag, groetjes Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Anoniem17/4/12

  Wat een superleuk babycadeau, de blokken!! Knap hoor, hoe ze dit gemaakt heeft! Het ziet er op zich redelijk simpel uit, maar als je goed naar de foto's kijkt realiseer je je pas hoeveel precisiewerk er aan te pas komt! Complimenten!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat leuk!!

  alvast gefeliciteerd met je zoon
  wat leuk we hebben onze kinderen ongeveer indezelfde leeftijd :)
  zal het hel rijtje even noemen hahaha

  mijn oudste dochter is 32
  mijn 2e dochter is 31
  mijn oudste zoon is 29
  mijn 2e zoon is 25
  en dan dus 19 en 10

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Great ideia, great result !
  Hug
  Anna

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk als je een reactie geeft!