zondag 3 februari 2013

Nog meer hartjes

Al was het niet echt de bedoeling, ik maakte toch nog wat hartjes. Ze gaan mee naar hetzelfe project als waar ik mijn vorige blogje (klik) over had.

Dit keer met zijn het 'recycle' projectjes.


Deze twee hartjes zijn gemaakt van een t-shirt dat ik vorig zomer kocht. Het werd helaas snel wijd en kort. Maar ik vond het printje zo leuk dat ik het niet weg wilde gooien. De hartjes lagen al een hele tijd in mijn werkkamertje geknipt, maar gisteren had ik ineens een idee hoe ik ze wilde maken: met kantjes en wat hangertjes. De hangertjes komen van afgeprijsde sieraden van de zeeman. Ook gerecycled dus ...Onderstaand hartje heb ik gemaakt van een telefoonhoesje dat jammerlijk mislukt was. Er pastte geen enkele mobiel in. Ik heb het weer uit elkaar getornd. Toen had ik een mooi vierkant lapje. Voor de achterkant een bijpassend lapje gezocht en er een hartje van gemaakt. Een parel (ja van dezelfde zeeman-ketting) er onderaan genaaid. Dus in plaats van de prullenbak voor het mobielhoesje toch nog een leuk kadootje gemaakt.
5 opmerkingen:

 1. Nou Yvonne, alweer goed gerecycled, 2 superleuke hartjes van je t-shirt (een mens mag echt niks meer weggooien) en ook dat mobielhoesje heb je mooi hergebruikt. Ze zijn alle 3 SUPER!
  Groetjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Erg leuk gemaakt.
  Groetjes Miriam

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lovely ! All of them !
  Have a nice week.
  Anna

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Best wel leuk en origineel trouwens ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi! Zelf ben ik gek op hartjes. Ik maak er momenteel ook weer 1. Ook nog bedankt voor je berichtje op mijn blog. Jij hebt er ook weer een volger bij!
  Groetjes, Malotte

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk als je een reactie geeft!