zondag 8 januari 2012

Zondag

Een heerlijke rustige zondag hier in Groningen, weinig wind een zonnetje en gelukkig heel wat minder water! Vanmorgen in de gemeente (baptistengemeente) gehoord dat er drie gezinnen van de gemeente moesten evacueren, dan komt het wel dichtbij. Gelukkig mochten ze gisteren allemaal weer naar huis terug.


Even een kopje koffie met iets lekkers erbij ...

Dit tompoesje heeft al veel reacties opgeleverd, vooral van die nuchtere zoons hier: dat ga je toch niet breien zeker (het verschil tussen haken en breien is ze niet bij te brengen). Uiteindelijk vonden ze het toch wel grappig en vroeg er eentje zelfs of ik er ook eentje kon maken net zo groot als een echte tompoes.

Langzaam druppelen er meer volgers binnen. Erg leuk en ook iedereen bedankt voor de leuke reacties!
Hoe het gaat met mijn voornemen? Ik zal jullie op de hoogte houden of het gaat lukken...Wat ik nog niet verteld heb, is dat ik ook nog een webwinkeltje heb:
www.yvonnecreatief.eigensite.nl.

Een site met handgebreide baby- en peuterkleding. De opbrengst gaat volledig naar Stichting Opkikker. Het is wel het laatste jaar, want de tijd ontbreekt mij om het allemaal bij te houden. Er is nu opruiming: 50% korting op alle kleding.

Fijne zondag allemaal!

2 opmerkingen:

 1. Mmm, lekker doe mij maar een tompoesje!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat ziet dat er "lekker" uit! Net een echte tompoes.
  Wat fijn zo'n mooi groot gezin met 5 jongens nog wel, echt een zegen!
  Leuk dat je volger van mijn blog bent geworden! Ik meld mezelf bijna nooit aan als volger, maar ik zet de favorite site in de lijst op mijn blog en op die manier volg ik!
  groetjes uit Urk

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk als je een reactie geeft!