dinsdag 1 januari 2013

De uitdaging voor 2012

Van diverse kanten werd me gevraagd of ik de uitdaging voor 2012 had gehaald. De uitdaging om geen hobbymateriaal te kopen, maar alleen te gebruiken wat ik in de kast had liggen.

O, wat is het hier nog netjes, moet nodig weer eens opruimen ...
Helaas niet gehaald. Ik heb wel heel weinig gekocht, maar toch is de verleiding voor een enkel haak- en breiboek te groot geworden ... Wat breigaren betreft ging het beter. Zegge en schrijve twee bollen heb ik gekocht. En dat uit nood geboren. Zie  dit blogje (klik).
Verder heb ik wel  het één en ander gekocht wat betreft lapjes en materiaal voor sleutelhangers. Dit omdat ik toch ook wat andere dingen ging maken dan alleen haak- en breiwerk. Dat hoop ik ook nog wat uit te breiden.

Een nieuwe uitdaging? Nee, dit jaar maar even niet. Ik ga wel door met zoveel mogelijk UWYH (use what you have, oftewel: gebruik wat je hebt). Wat wel een uitdaging wordt is het verbeteren van mijn webshop en deze bekender maken. Helpen jullie mee?


In ieder geval volgt er deze week nog een leuke aktie ivm het 1-jarig bestaan van dit blog, waar ik tot nu toe veel plezier aan heb gehad en veel inspiratie heb opgedaan.

3 opmerkingen:

 1. Ik wens jou ook nog een een gelukkig en gezond, maar bovenal creatief 2013 toe!

  Liefs, Myriam

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het allerbeste voor 2013 voor jullie allemaal, nog veel blogplezier, geluk, liefde, gezondheid en vooral creativiteit!
  Groetjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. veel liefde, vrede en Zegen.....
  Liefs Theetje (wat heerlijk zo'n ruimte om te werken..:))

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk als je een reactie geeft!