woensdag 16 januari 2013

Te leuk om niet te delen ...

Vanmorgen kreeg ik van mijn man een mailtje met een tip voor mijn webshop. Tja, dan moeten er eigenlijk al wel belletjes gaan rinkelen, wat voor bijzonders dat dan wel niet zou wezen.

Toen ik de mail opende zag ik dit:


Nou ja zeg!!

Het bleek te komen van een artikel op Telegraaf Vrouw:  


De 'borst beanie'

AMSTERDAM - 
Een Australische moeder voelde zich zo bekritiseerd als ze haar zoontje in het openbaar borstvoeding gaf dat ze besloot om de boel eens flink op te schudden met haar zelf bedachte  ’Boob Beanie’.
  Sarah Jessica Parker draagt ook een beanieFoto: PPE
  De muts die sprekend op  een borst lijkt is in twee kleuren verkrijgbaar: vleeskleurig met roze en vleeskleurig met bruin. ”Nu krijgt elke moeder de kans om de boel eens flink te shockeren."

  Beanies

  De beanies zijn tegenwoordig niet meer uit het straatbeeld te denken. Zo schreven we onlangs op de pagina VROUW in De Telegraaf dat je sterren als Russell Brand, Desperate Housewife Marcia Cross, Sarah Jessica Parker, Cheryl Cole en zangeres Taylor Swift deze dagen nauwelijks zonder ziet.

  VROUW muts

  OOk VROUW heeft een echte beanie ontworpen. Wil je de muts zelf maken? Ga dan aan de slag!  Deze Australische vrouw heeft ook een website: http://boobbeanie.com/

  Daar vindt je ook nog een volwassen variant. Helaas lukt het niet om de foto hier te plaatsen, hier de link : http://boobbeanie.com/adults-p-31.html

  Op Etsy zag ik diverse patronen langs komen, maar of ik deze in mijn collectie ga opnemen? Ik weet het niet .... 

  6 opmerkingen:

  1. ik zag het ook ja, hilarisch toch !!!!

   BeantwoordenVerwijderen
  2. Lachen zeg, ik heb iets dergelijks ook op pinterest gezien,

   BeantwoordenVerwijderen
  3. Jaaaah ik heb er ook over geblogd omdat ik het al ooit op Pinterest zag en vandaag op Facebook het artikel van de Telegraaf zag!Leuk!!!

   BeantwoordenVerwijderen
  4. Anoniem16/1/13

   Geweldig!!!!! Jammer, dat ik die fase lang voorbij ben, anders ging ik er voor!!

   BeantwoordenVerwijderen

  Leuk als je een reactie geeft!